Vill du storhandla hemma i soffan?

Du beställer det du behöver via nätet innan 23.59 och dagen efter kan du knalla ner till Lyckantorget och hämta dina färdigpackade kassar. Eller så klickar du i att du vill ha maten hemkörd så kommer den hem till din dörr på bestämd dag och tid. Den tredje april är det premiär för ICA Supermarkets nya butik online, öppen dygnet runt.

Tanken att starta upp med webhandel har funnits där ett antal år, berättar Marcus Liffner när vi ses i butiken. Tjänsten har efterfrågats alltmer från kunderna, inte minst från de som kanske är lite äldre och har svårt att ta sig till butiken.
– Ett bra exempel är en kille som ringde från Stockholm, inleder Marcus. Han har sin mamma i byn och hon klarar sig bra själv men det här med att bära hem tunga matkassar fungerar inte längre. Med webbhandeln kan han hjälpa mamma att beställa och sedan kör vi hem kassarna till henne.

Efter att du lagt din beställning väljer du själv om du vill hämta i butikens drive-in eller om du vill ha allt hemkört till dörren.
– Vi kommer att leverera till Bjärehalvön med omnejd sex dagar i veckan och det blir två personer som arbetar med detta på heltid, Rickard Andersson och Niklas T Karlsson, berättar Marcus. Allt sköts av vår egen personal vilket också blir en trygghet för våra kunder.
Oavsett om du är ensamstående, en stor familj med barn eller ett företag kan du nu göra dina inköp från datorn eller mobilen vilken tid som helst på dygnet. Du betalar enkelt med kort direkt på sidan eller väljer du som företagare att bli fakturakund.
– Vi vill att det alltid ska vara enkelt och roligt att handla hos oss och med onlinehandeln kan du som kund själv välja om du vill ströva runt i den fysiska butiken i lugn och ro eller handla smidigt och enkelt hemma i tv-soffan eller på gymmet, skrattar Marcus.

Eftersom alla varor plockas och packas av personalen i butiken kan du lita på att det du beställer håller högsta kvalitet. Leveransen sker i butikens egna kylbil som du snart kommer att vänja dig vid att möta på vägarna där den kommer att befinna sig den mesta av tiden.