Ett lyckat halvår vid Lyckantorget

fashion1

Det har gått ett halvår sedan Båstad Fashion & Designstore slog upp dörren mot Köpmansgatan och Lyckantorget och Bjäreliv kikade förbi för att kolla hur de första sex månaderna har varit för Mikael och Annett Litzell.

Hur har det här halvåret varit?
– Det har varit ganska blandat faktiskt. Våren gick mycket bättre än vi kunnat hoppas på men sedan var juli månad lite sämre än vi trott, kanske på grund av värmen. Sommaren var bra om vi slår ut det på hela perioden. Nu är hösten här och det såklart ganska lugnt i butiken.

Hittar folket hit då?
– Absolut! Under sommaren var det givetvis mycket turister men även bjäreborna hittar hit mer och mer. Vi har även haft mycket konferensgäster och senaste tiden en hel del tyskar och danskar. Det är ganska stor bredd bland våra kunder skulle man kunna säga.

Vad händer framöver?
– När vi öppnade kunde vi inte riktigt välja det sortiment vi ville utan fick anpassa oss efter vad som fanns att få tag på från Lacoste och Björn Borg. Nu kan vi själva beställa det vi gillar så det blir lite förändringar, framförallt kommer vi att utveckla damsidan på Lacoste och även ta in mer skor och väskor.

Hur har responsen varit på barnkläderna?
– Jättebra. Vi är ensamma i byn med barnkläder och de säljer jättebra, vi har tagit hem mer och mer och det är verkligen kul att folk hittar hit och köper kläder till de yngre i familjen.

Varför doftljus?
– Vi ville ha ett komplement till kläderna och doftljus ligger verkligen i tiden. Det senaste vi har fått hem nu är doftljus för männen med doft av nyklippt gräsmatta och virke, haha.

Slutligen, har ni även vinterkläder?
– I dagarna kommer det in vinterjackor för vuxna, för barn har vi redan hemma. Så visst har vi kläder även för den här årstiden!