Tillbaka till Båstad Golfklubb

Det blev en säsong utan Mat & Möten på Båstad GK men när restaurangen slår upp dörrarna igen i mitten av februari är det återigen med Ulrika Andersson och Andreas Jönsson på plats. Var ska sleven vara om inte i grytan som det brukar heta och det märks på duon att de ser framemot att återvända till klubben.

– För oss är det väldigt roligt och hedrande att få den här chansen att komma tillbaka till Båstad GK, menar Ulrika. Det är en plats och en restaurang som betyder mycket för oss och efter ett sabbatsår känns det verkligen inspirerande att komma tillbaka.

Den som nu blir orolig att uppskattade Mat & Möten på Båstad Företagsby ska försvinna kan andas ut direkt. Båda restaurangerna kommer att drivas vidare och du kommer att känna igen dig på båda två. Kvalitet, service och hela känslan där maten och människorna möts kommer att vara densamma.
– Egentligen kan man säga att den stora skillnaden blir att våra gäster får dubbelt så mycket att välja på, säger Andreas. Vi kör lunch på vardagarna på båda restaurangerna och sedan satsar vi fullt ut på golfklubben på helgerna där vi kommer att ta fram lite nya koncept för hela familjen.

Med två sköna mötesplatser, den numera nästan legendariska salladsbuffén och dubbelt så många alternativ för lunchgästen känns det som att det kommer att bli ett välsmakande och spännande år. I skrivande stund renoveras köket uppe på golfklubben för fullt men i mitten av mars är det dags att öppna upp dörrarna igen.
– Visst känns det lite som att komma hem, säger Ulrika. Men samtidigt har vi nu två restauranger som vi tycker väldigt mycket om, med två olika miljöer. Det känns enormt inspirerande att få den här möjligheten att utvecklas och det ska bli så roligt!