Ca 50 st.
225 g smör, rumsvarmt
3/4 dl Florsocker
1/4 tsk salt
2 tsk Vaniljsocker
3 msk Maizena
2 dl kokosflingor
5 dl vetemjöl
5 dl Florsocker till att rulla kakorna i
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175°, förbered en plåt med bakplåtspapper och ställ åt sidan.
2. Vispa smöret tills det är krämigt och tillsätt florsockret och salt, blanda väl.
3. Tillsätt vaniljsocker, Maizena och kokosflingor.
4. Fortsätt att blanda på låg hastighet och tillsätt mjölet lite i taget, tills smeten är jämn.
5. Rulla smeten till bollar (1 msk smet till en boll), lägg på plåten och baka den i 16 – 18 minuter.
6. Ta ut bollarna och låt svalna några minuter innan de rullas i rikligt med florsocker. Lägg dem på ett galler och låt svalna helt.
7. Rulla bollarna ytterligare en gång i florsocker innan servering.