Gräddbullar!

Tillhör du skaran som förra året nästan blev beroende av de fantastiska gräddbullarna från Gräddbullerian i hamnen? Har du pendlat till Väla i vinter för att stilla begäret? Lugn, nu är Gräddbullerian tillbaka och sommaren är räddad.

graddbullar

Sedan förra året har den lilla butiken flyttat några hundra meter och du hittar den idag bredvid Hamnkrogen. Bakom disken står numera kompisarna Clara Tuvesson och Felicia Nanasi som numera kan titulera sig företagare i gräddbullsbranschen.
–Våra familjer har sommarboende här i Båstad och vi kände att vi ville ha ett sommarjobb här i år och på den vägen är det, berättar Clara. Vi hade sett Gräddbullerian på Emporia i Malmö och ville satsa på det här i Båstad!

Utöver gräddbullarna har tjejerna kompletterat med kall dricka, allt för att ge kunderna det de vill ha. De bästa bullarna och något att skölja ner dem med.
–En nyhet i sommar är Crazy Berry som är väldigt god, berättar Felicia som erkänner att det blir minst en gräddbulle om dagen för både henne och kollegan.

Tjejerna kommer att ha öppet hela sommaren, fram tills skolan börjar igen, och erbjuder såväl enstaka gräddbullar som presentförpackningar av olika slag. Perfekt som present på midsommarfesten kanske?