Bakelsernas år på Bjärehalvön

Tobias och Ulrica Millqvist som till vardags driver Matstudion era 10:3, samt varit aktiva med café, restaurang och bröllopsarrangemang i Norrvikens Trädgårdar de senaste fem åren, har lanserat en ny bakelse.

bakelseEfter succén med ”Birgit Nilsson Bakelsen” lanserades i början av juni ”Norrvikens Årstidsbakelse”. Tanken är att smakerna för denna bakelse ska vara till för alla, liten som stor. Den skall återspegla Norrvikens alla årstider och färger genom att bakelsens ingredienser anpassas till årstiderna.
– Vi har alla upplevt smultron på strå, jordgubbar med mjölk, en torr mandelkubb tillsammans med ett kallt glas mjölk en varm sommareftermiddag hemma i trädgården, säger Ulrica Millqvist. Nu väcks alla dessa minnen till liv och precis så var tanken när vi ville skapa Norrvikens Årstidsbakelse. Att ta tillbaka barndomsminnen och lyfta fram Norrvikens fantastiska trädgårdsmiljö.

Bjäreliv kan intyga att bakelsen är helt fantastisk och i kombination med miljön på Norrviken är den en upplevelse väl värd en omväg.