Superentreprenören John Hope Bryant till Båstad

Nu är det klart att den amerikanska superentreprenören John Hope Bryant kommer till Båstad och Sverige den 4 augusti. För er som inte känner till Hope Bryant så är han en filantrop, tv-personlighet och grundare av HOPE. Under Economic Forum i Davos 2006 var han Global Dignity tillsammans med professor Pekka Himanen och kronprins Haakon av Norge. Med andra ord en superstjärna, som dessutom är rådgivare till Barack Obama.

Det är Gränslösa Möten med Bosse Nilsson i spetsen som fått John Hope Bryant till Sverige för första gången någonsin. Under dagen kommer han att fungera som keynote speaker och fokus kommer att ligga på hållbarhet, det utlovas att ingen kommer att gå oberörd från denna förmiddag.

Gränslösa Möten beskriver sig själva så här på sin hemsida: ”Gränslösa Möten är ett nytänk inom mötesplatser och prestationsmodeller. Gränslösa Möten vill skapa och utveckla mötesplatser för människor med samma värdegrunder men med olika referensramar, erfarenheter, utbildningar, kunskaper och synsätt. Genom olikheterna skapas förutsättningar att utvecklas med samtiden. Gränslösa Möten utvecklar regionala Landslag för Personlig Utveckling. Samt deltar med sin kompetens och koncept på externa evenemang som näringslivsdagar, idrottsevenemang, kulturmässor mm. Vi ser olikheter som en styrka, vi skapar struktur och förutsättningar samt mötesplatsen för din personliga utveckling.”