Företagardagarna siktar på nytt publikrekord

Företagardagarna1
Förra året ställde bland annat Båstad Radio ut och de deltar även i år tillsammans med ett antal andra Bjäreföretag och organisationer.

I år tar Ängelholms Näringsliv i för att slå rekord på flera plan under Företagardagarna den 8 och 9 maj. För att fira eventets 10-årsjubileum har man fler utställare, mer familjeaktiviteter och så några kändisar för att locka storpublik från hela Bjäre- och Kullabygden.

Det är större skillnad än tidigare år mellan fredagens och lördagens olika evenemang. Fredagen är helt inriktad på näringslivet där ca 200 företag ställer ut. På scenen i Lindab Arena blir det flera intervjuer, diskussioner och föredrag, bland annat med entreprenörer som Cecilia Marlow, Johan Wendt och finansstrategen Olof Manner. Dessutom dyker skådepelaren Olle Sarri upp och allkonstnären och entreprenören Carolina Gynning intervjuas av dagens moderator Bo Nilsson från Båstad.

Lördagen riktar sig i högre grad till familjer med olika aktiviteter för barn och unga. Företagen visar upp sina verksamheter samtidigt som besökarna kan prova på; segwaykörning, streetbasket i rullstol, go cart, lådbilsrally, kickbike, bordtennisturnering, att göra ballongfigurer med mera. Och det kanske bästa av allt – inträdet och aktiviteterna är gratis.
Företagardagarna arrangeras av Ängelholms Näringsliv, Företagarna och Familjen Helsingborg.