Stora Blå Night Run!

Den 9 januari blir det en unik löparupplevelse i naturen vid Båstad. Loppet är ett nattlopp där banan är markerad med reflexer, och man springer med pannlampa.

– Under många år har Stora Blå som eventbolag fått frågan om inte vi kan anordna någon häftig mulitsporttävling eller löpartävling. Men vi har känt att det har inte riktigt hört till vår kärnverksamhet. Men nu har vi fått möjligheten att jobba med en jätte spännande danskt bolag som heter LAPIO och deras produkt som är ett koncept där man tagit fram en enkel mobillösning för tävlingsledning och som erbjuder live streamingresultat, socialt engagemang och fotodelning. Allt för att ge den bästa tävlingsupplevelsen från början till slut. Stora Blå kommer att jobba med denna produkten i Sverige och vi vill nu testa den på hemmaplan i Båstad, berättar Henrietta Roslund på Stora Blå.

Tävlingen vänder sig till alla, både dem som vill göra en bra tid som till de som vill testa att springa 7 km i mörker. Bästa starten på ett nytt år och alla är välkomna! Start och mål vid Hotell Riviera och anmälan gör ni på www.storabla.se eller på Stora Blås Facebooksida.