Nytt bostadsprojekt i Torekov

botorekov1

I påskhelgen är det premiärvisning för de tomter i Torekov där byggnationen nu påbörjats av totalt fyrtio nya villor. Projektet som går under namnet Sol & Hav uppförs på Solsidan, granne med Torekov Hotell, och består av moderna och medvetna villor där arkitekturen är såväl spännande och unik som genomtänkt och med miljön och naturen i fokus.

Bakom projektet står Sol & Hav i Torekov AB och när projektet tagits fram har målsättningen varit att skapa ett boende med livskvalitet för såväl de som vill bo året runt som för de som vill ha ett lättskött och tilltalande boende under ledigheten, oavsett årstid.
– Det är ett fantastiskt projekt med närhet till naturen och havet men även bara en kort bilresa till flyg och tåg, berättar Ervin Mezei som arbetar med försäljningen av villorna.

botorekov2Villorna byggs som både en- och tvåplans och alla har stora terrasser i väster mot havet. Planlösningarna är flexibla och fasaderna, som går i trä, har inspirerats av naturens egna färger. Helt enkelt ett naturnära och modernt boende i en fantastisk miljö bara ett stenkast från havet och med lagom promenadavstånd in till byn och hamnen.
– Detta är ett projekt som vi känner verkligen fyller ett behov på Bjärehalvön. Bra och tilltalande boenden som likväl inte kostar en förmögenhet, menar Ervin Mezei.

Försäljningen påbörjades i dagarna och trots att marknadsföringen inte kommit igång har intresset varit stort vilket tydligt visar att det finns ett sug efter prisvärda boenden i Torekov.