Gott mos i Boarp

Det händer mycket i Boarp just nu och en av årets stora nyheter är nya Grädde på Moset som slagit upp dörrarna i Ladan. Här har Niklas och Pernilla, som även driver På Kanelen, öppnat upp en ny satsning för hela familjen. Med sitt läge precis i mitten av handelsbyn finns här alla förutsättningar för att skapa en naturlig samlingsplats.

– Det behövdes ett komplement till vårt café, bageri och konditori där besökarna kan ta en korv eller hamburgare, fika eller ta en glass efter att man shoppat färdigt, säger Niklas.

På Grädde på Moset hittar du allt från fräscha sallader och bakpotatis till korv, hamburgare och pannkakor. Här finns även en glassbar med låglaktos mjukglass och härlig gräddglass från Sia Glass med alla tillbehör. I dagarna introduceras även smoothies på menyn.
– Vårt läge gör oss väldigt tillgängliga, menar Niklas. Här finns något för alla till bra priser och bra kvalitet. Vi har en stor uteservering under hela sommaren och gott om platser inomhus.

Nu behöver du med andra ord inte sucka när resten av familjen vill fortsätta att gå i butikerna, smit bort till Grädde på Moset och ta en kopp kaffe eller varför inte en glass?
För den som vill ha en egen fest går det också alldeles utmärkt att hyra lokalen som festlokal!