De vann en resa till Brasilien!

devann1

Det var egentligen en ren slump att Pia Svensson och väninnan Anette Viebke hamnade på Brasseveckan den där kvällen i somras. Väl på plats var Pia sugen på att testa tävlingen och Anette hade några tjugor över att tävla för, överenskommelsen var given. Vinner vi så åker vi tillsammans!
– Det var Linda på Sydamerikaresebyrån som höll i tävlingen på plats och hon frågade om vi inte skulle testa, berättar Pia. Visst skulle vi det och helt plötsligt var jag på scenen och tävlade och vann resan.

Resan som bestod av tio dagar på Blue Dream Resort i Barra Do Cunháu, inklusive flyg, gick av stapeln nu i januari och det är två nöjda och bruna resenärer Bjäreliv träffar när de åter är tillbaka i Båstad.
– Det var helt fantastiskt. Vi hade ju hunnit se hotellet på TV innan vi åkte och så helt plötsligt var vi där, skrattar Anette. Eftersom familjen Birgersson är med i Familjer på Äventyr på SVT så såg vi ett avsnitt på plats på hotellet till och med, det var väldigt speciellt.
– Det var en fantastisk upplevelse och både byn och hotellet var helt underbart. Vi blev så bra omhändertagna av Ola och Terese på plats och alla brassar är så vänliga och trevliga, berättar Pia.
Pia och Anette hann med allt från båttur längs floden till buggytur och såklart lata dagar vid poolen. Efter de tio dagarna i Barra Do Cunhaú begav sig duon till den lite mer partybetonade grannbyn Pipa för att få se lite mer av Brasilien innan det var dags att bege sig hemåt igen.
– Nu längtar vi redan tillbaka, skrattar Pia. Så det blir till att tävla igen i sommar när Brasseveckan drar igång!