Bubbles & bow ties!

Du kanske har sett bilen som rullar runt på Bjärehalvön? Med de glada regnbågarna kan vi i alla fall konstatera att den syns och med den också budskapet om Love & Bubbles och alla människors lika rätt till att älska precis den man känner för. Det var det som var grunden när Champagne Love & Bubbles såg dagens ljus.

lovebubbles

Bakom Love & Bubbles står Svensk Champagneimport AB, som även tagit bra Champagne Båstad Brut som lanserades inför förra sommaren. Tanken bakom Love & Bubbles är att för första gången kombinera svenskarnas kärlek till den bubblande drycken från Frankrike med möjligheten att bidra med något bra för människors lika rätt i samhället.

Love & Bubbles arbetar idag med olika former av ambassadörer som på olika sätta medverkar i projektet. Bland annat har Magnus Carlsson uppmärksammat produkterna via sin blogg och nu har champagnen även spridit sig till New York där bjäreprofilen Guy Clark klädde flaskan i en av sina bow ties.

För varje såld flaska går 20 kronor oavkortat till kontrollerade stiftelser och organisationer som arbetar aktivt med HBTQ-frågor och människors lika rätt i samhället.

Men hur smakar den då? Enligt leverantören är smaken följande: “LOVE & BUBBLES BRUT har friska toner av exotisk frukt och med en härligt komplex eftersmak av klassisk nougat.”

“LOVE & BUBBLES ROSÉ BRUT har en tilltalande smak av röda bär, jordgubbar och mineral som följs av en behaglig och tilltalande bitter finish”

Champagne Love & Bubbles finns att köpa i beställningssortimentet på Systembolaget samt på utvalda krogar runtom i landet. På Bjärehalvön är det än så länge bara Badkrukan som har den i sortimentet så ta en tur ner till Lasse om du vill testa!