Nybyggt på Turistbyrån

Efter en omfattande renovering är det nu dags för Turistbyrån att öppna igen. När Bjäreliv pratar med turistchef Karin Bengtsson är det fortfarande ett härligt byggkaos i det gamla huset men den artonde mars ska allt vara klart.

turist-feature– Det känns verkligen fantastiskt att kunna bjuda in till invigning av våra nya lokaler, skrattar Karin. Den artonde mars klockan 14.00 är det officiell invigning och självklart är alla välkomna att titta förbi och se hur fint det blivit. Att de gamla, och slitna, lokalerna behövde en omfattande renovering har varit på tapeten under ett antal år och i mitten december var det så äntligen dags att tömma huset och flytta bort till tillfälliga lokaler på Fridhemsvägen.
– De nya lokalerna kommer att blir mycket mer funktionella och samtidigt såklart fräschare och mer välkomnande. För många är Turistbyrån det första du ser av vår bygd och då känns det väldigt bra att nu äntligen ha en Turistbyrå som håller samma kvalitet som hela vår bygd, menar Karin Bengtsson.