Hotel Riviera blir RIVIERA STRAND

Året var 1932 när Hotel Riviera stod klart och kunde invigas. Arkitekten bakom formgivningen var August Svensson och hans blandstil, mellan nyklassiscism och funkis har gjort hotellet känt långt utanför byns gränser.

riviera2

När nu nya Riviera Strand projekteras kommer mycket av den ursprungliga byggnaden, och känslan, att bevaras. Riviera Strand blir ett modernt hotell med 148 sviter. Delar av den nuvarande byggnaden renoveras varsamt och integreras med två nya byggnader i tre plan samt ett poolhus. I dagarna påbörjades försäljningen av sviterna där ägarna kommer att själva kunna välja hur mycket de vill bo på hotellet och hur mycket de vill hyra ut den.

Hotelloperatören sköter allt det praktiska med nyckelutlämning, kontroll, städning och att ta betalt av hyresgästerna. Hotellet tar även hand om fastighets- och trädgårdsskötsel. På hotellet finns mötes- och konferensmöjligheter. Det finns även möjlighet att erbjuda sina anställda rekreation och en aktiv semester.

riviera1

Sviterna har flexibla planlösningar. Samtliga sviter är genomgående och finns med både smalare och rymligare bredd, samt normalt och utökat djup. Givetvis har varje svit en egen stor balkong eller uteplats.