Full fart framåt!

Att säga att påsken på Bjäre är det egentliga startskottet för året är verkligen inte att överdriva. Samtidigt som vädret blir allt bättre och bättre och det börjar komma knoppar i träden fylls hus och stugor av sommarfolket som börjar vakna till liv. De vinterstängda butikerna dammar av sina hyllor och fyller på med säsongens varor, restaurangerna bygger uteserveringar och sakta men säkert fylls hela halvön av värme och gemytlighet.

Även för oss på Bjäreliv är det nu som året på allvar kickar igång och i år har det gjort det med besked. Aldrig tidigare har vi producerat ett nummer med så många annonsörer och det har varit intensiva dagar för att hinna få allt klart i tid. Men nu rullar filerna iväg till tryckeriet och vi kan konstatera att vi hann även denna gång.

Det här med tid är speciellt. Genom åren i den här branschen har jag lärt mig att man alltid hinner. Oavsett hur omöjligt det har sett ut några dagar innan deadline så blir vi alltid klara och tidningen kommer ut när den ska. Förmodligen handlar detta om en förmåga att pressa ut de sista krafterna för att precis ta sig över mållinjen. Lite som ett maratonlopp där det efteråt känns som att du aldrig skulle klarat en meter till. Men sedan står du där vi startlinjen igen en månad senare. Lite som att göra tidning med andra ord.

Sedan en tid tillbaka hart redaktionen utökats med en säljare till, sedan Johan Wastensson anslöt, och målsättningen är att bli ytterligare en inom kort. Vi behöver förstärka på den grafiska- och på skribentsidan så om du, eller någon du känner, är intresserad av att skriva och producera annonser tycker jag absolut att du ska höra av dig till någon av oss.

Det har ni gått några veckor sedan vi lanserade WeDeal på Bjärehalvön och konceptet börjar ta form. Redan nu är appen fylld med lokala erbjudande från företag runtom på halvön och vi ser dagligen hur fler och fler laddar ner appen och börjar ta del av dessa förmåner. Om du inte redan gjort det tycker jag absolut att du ska testa, det är helt gratis och det enda du riskerar är att du får tillgång till massor av fantastiska erbjudande i din telefon eller surfplatta!

Om några dagar beger vi oss mot Barra do Cunhaú och Brasilien för några veckors kombination av mellan jobb och ledighet. Det har blivit dags att planera sommarens Båstad Magazine och samtidigt starta upp några större kundtidningsprojekt och ingen plats är bättre för detta än hängmattan i vår brasilianska lilla fiskeby. Hur inspirerande det än är att bo och arbeta på Bjärehalvön så är miljöombyte fantastiskt för kreativiteten.

Som avslutning skulle jag vilja välkomna en lång rad med nya annonsörer som vi numera kan välkomna som kunder hos oss. Ett stort tack till Lindquists Herrekipering, Klä Dej i Boarp, Kötthallen, Förvarab.se, No.21, 67kvadrat, Friskis & Svettis, Hemmakänsla, Blomsterhallen, Torekovs Golfkrog, Sollidens Blommor och Förslövs IF.
joakim-oVi är ödmjuka inför ert förtroende och lovar att förvalta det på allra bästa vis.

Njut av Bjäre i påskhelgen!

Joakim Ormsmarck
Redaktör