Vad händer på Badkrukan?

Sommaren är här och Badkrukan har slagit upp dörrarna och öppnat upp mot hamnen och havet. Från den första juni är det öppet dagligen för den som är sugen på en fika eller en glass, fredagar och lördagar är det bar och restaurang kvällstid. Från midsommar är hela Badkrukan öppet sju dagar i veckan! Allt är som vanligt men ändå inte.

badkrukan1

Inför årets säsong har Lasse Bengtsson förstärkt truppen med ingen mindre än Niklas Folkesson, mer känd som Salke. Tillsammans har duon planerat en sommar som innehåller mer event, mer after beach och mer matglädje.
– Vi kommer att satsa på att det ska hända mer här, båda på dagarna och kvällstid, berättar Salke. Nu närmast blir det Champions League-fotboll och sedan rullar det på med fotbolls-VM, after beach, livemusik och så vidare.

Sommarens planering är inte helt klar i skrivande stund men helt klart är att det kommer att hända mer än någonsin på Badkrukan. Men trots att restaurangen har fått en ansiktslyftning och konceptet utvecklats finns ingen anledning till oro för den som trogna besökaren.
– Känslan ska vara samma i år som tidigare år, lovar Lasse. Badkrukan ska vara avslappnat och alla ska känna sig hemma. Vi har en riktigt bra meny i år som vi tror mycket på och till det ett bra utbud av god dryck.

Känslan av Brasilien, som alltid genomsyrat Badkrukan, finns kvar. Självklart blir det en Brassevecka även denna sommar och Lasse berättar att man inför årets upplaga fått in ett antal starka samarbetspartners.
– Det blir en riktigt bra brassevecka i år, dessutom är det kul med lite nya partners så att vi fortsätter att utveckla det hela. Självklart finns tävlingen där du kan vinna en resa för två till Brasilien och Barra Do Cunhaú kvar, resa, transfer och hotell en vecka!

Sammanfattningsvis så känns det som att det kommer att bli en fantastisk sommar på Badkrukan!

Foto: Göran Buhre