Villa Brasil på stranden

Villa Brasil har i snart tio år arbetat med att bygga, utveckla och förmedla boende i den lilla byn Barra Do Cunhaú i nordöstra Brasilien. Genom åren har företaget hjälpt kring femtio svenska familjer att skapa sig ett hem i detta exotiska paradis. I sommar kommer Villa Brasil att finnas på plats i Båstad hamn för att berätta mer om hur du kan förverkliga din dröm.

villab1

I skrivande stund färdigställs lokalen, som kommer att ligga i anslutning till Badkrukan, och här kommer Villa Brasil att samsas med Made in Båstad AB, företaget som bland annat ger ut tidningen du just nu läser.
– Vi kände att vi ville ha en fast punkt på plats i Båstad, berättar Ola Birgersson, VD för bolaget. Efersom vårt svenska huvudkontor ligger i Båstad och vi sedan några år tillbaka samarbetar med Brasseveckan känns vår nya lounge vid stranden helt perfekt.

Här i brasseloungen kommer Villa Brasil att presentera såväl sig själva som de lägenheter och fastigheter de arbetar med. Målsättningen är att under avslappnade former kunna visa och berätta om byn Barra Do Cunhaú och hur det är att äga och bo i Brasilien.
– För egen del kommer jag att vara på plats under Brasseveckan och eventuellt även en del i juni månad. Resten av tiden är det Joakim Ormsmarck som håller i trådarna på plats i Båstad, avslutar Ola!

Målsättningen är att Brasseloungen och utställningen ska vara klar senast den 6 juni så tveka inte att kika förbi om du är nyfiken!