Regionens landslag samlades

Regionens-landslag1

Gränslösa Möten hade sin första landslagssamling för regionen Halland – NV Skåne genom sin Prova-På-Dag på Vallens Säteri den 22 maj. Riddare mötte Gränslösa Bussarna när de anlände för de 101 inbjudna gästerna från vitt skilda branscher, geografiska platser, åldrar och erfarenheter.

Den legendariska tidigare förbundskaptenen i bandy Kenth Hultqvist, som kommer att vara coachen för det regionala landslaget, inledde med att tala om vilka faktorer som är viktiga för att kunna prestera och presterande lag. En av Sveriges absolut mest populära föredragshållare just nu Erik Fernholm, Neuro-motivations- och lyckoforskare inspirerade genom att tala om hjärnans kapacitet och framtidens förväntningar och krav kopplat till Gränslösa Möten framtagna prestationsmodell. Avslutningsvis redogjorde Dagens Industris krönikör Henrik Mitelman för sin syn på omvärlden och vad man skall oroa sig för respektive inte oroa sig för och hur vi ska förstå vilka förändringar som kommer att påverka oss som privatpersoner eller företagare.

Vad hoppas du att Gränslösa Möten skall leda till för regionen?
Henrik Mitelman, krönikör Dagens Industri:
– Det vore roligt om det ledde till nya idéer och affärsrelationer, då har vi bidragit till ekonomin.
Erik Fernholm, lyckoforskare:
– Det är ett modernt sätt att tänka människor och regionens företagande, det bidrar till att bygga morgondagens samhälle.
Kenth Hultqvist, Tidigare förbundskapten bandylandslaget:
– Ett regionens landslag som skapar möten emellan människor som inte brukar träffas. Att man har kul tillsammans och får med sig något som bidrar till förbättrade prestationer vilket ger utveckling i regionen. Ett unikt nytänkande.

Foto: Ateljé Lena