Ny butik för barnen

Under många år har Teddykompaniet drivit sin outletbutik i anslutning till sitt lager, i samband med en rejäl utbyggnad av lagret försvann den lokalen och man passade på att göra en permanent butikslokal som har öppet året om till kundernas förtjusning. Nu finns Kids House som är en butik för barn.

Kids1

Teddykompaniets outletsortiment finns där blandat med ett brett utbud från kollegorna i branschen inom lek- och barnprodukter.
– Vi vill ha ett sortiment för alla och till bra priser. Vi har valt ut riktiga leksaker av bra kvalitet från bra tillverkare, berättar Anneli Bååth som är butikschef.

Kids-featureBland varumärkena hittar vi klassiker som Brio och Barbie, sida vid sida av med mer trendiga varumärken som Kids Concept, JaBaDaBaDo, Krabat med fler. Allt för att kunna erbjuda leksaker i alla prisklasser.
– Vi vill ha saker för alla tillfällen, allt från den enkla presenten till kalaset till lite större saker. Men alltid till bra priser, vi fungerar som en outletkanal för vissa av våra leverantörer, berättar Anneli.

Lokalen är ljus och rymlig och till skillnad från de flesta andra leksaksbutikerna möts du inte av rader med TV-spel och bildskärmar. På Kids House hänger det tält i taket, och väggar och golv är fyllda av riktiga leksaker, inredningsprodukter för barnrummet, utklädnad, sällskapsspel, utelek, bilar, bollar och massa annat.
– Vi har leksaker för alla barn, som är i åldrarna då man fortfarande leker och vi vill gärna ta fokus bort från TV- och dataspel, berättar Anneli.

Text & foto: Joakim Ormsmarck