Malena satsar i Boarp

Senast Malena Nilsson var verksam i Boarp var det som bageriägare och spettkaksbagare men efter att kroppen sade ifrån och bakandet lades på hyllan har hon bland annat hunnit med att utbilda sig till spa-terapeut, arbeta som massör och nu senast i klädbutik. Det sistnämnda gav bevisligen mersmak för den 18.e mars slår hon upp dörrarna till en egna butiken i Boarp. Cirkeln är sluten.

– Jag trivs att vara min egen och jag tycker om att arbeta med service, berättar Malena. Och jag kände att det saknades en butik med bra och prisvärda kläder i storlekar som du inte hittar överallt. Det var det som är grunden i min affärsidé.

KläDej i Boarp kommer uteslutande att arbeta med danska leverantörer och varumärken för både henne och honom. Det ska vara bra kvalité och bra priser för alla åldrar.
– Bara för att du behöver små storlekar ska du inte behöva handla på barnavdelningen eller bara för att du behöver större ska du inte behöva köpa kläder du inte trivs med, jag vill ha kläder för alla helt enkelt, menar Malena.

Det är inte alls omöjligt att du redan varit i butiken, då kanske när du hämtade mat från buffén när det var julbord på Ladan. När Bjäreliv hälsar på i butiken är det fortfarande en månad till öppning men butiken känns nästan färdig och det märks att Malena är förväntansfull inför öppningen.
– Lokalen och läget här i Boarp känns helt perfekt för mig och den målgrupp jag kommer att ha, sedan öppnar det en ny lunchrestaurang precis intill så det blir mycket människor som passerar dagligen och det känns jättebra.