Holmström gästar Manfred i Torekov

Stefan Holmström, som till vardags driver restaurangen L´Ecurie på dressyranläggningen Hannell Dressage Stable på Lynga Gård strax utanför Falkenberg, kommer till Fiskhuset i Torekov för ett gästspel söndagen den 19 juni. Stefan, som senast var aktuell som en av deltagarna i Kockarnas Kamp har ett digert CV i bagaget.

Faktum är att Stefan och Manfred, som driver Fiskhuset, lärde känna varandra redan i slutet av 1960-talet när de båda arbetade på Tylöhus och sedan dess har det hållit kontakten genom åren och vägarna har korsats med jämna mellanrum.
– Vi har kört en del grejor ihop i Sälen när Manfred drev restaurang där uppe, berättar Stefan, och nu när han föreslog att jag skulle gör ett gästspel i Torekov kändes det väldigt roligt.

Har du redan nu menyn klar?
– Tanken är att jag ska sätta den nästa veckan men självklart går tankarna till fisk och skaldjur, det är naturligt med tanke på läget precis vid hamnen. Som sagt så vet jag inte riktigt ännu men jag kommer att skippa laxen, den är mycket använd på senare år så jag tänker mig något annat, Så mycket kan jag säga!

Om du är sugen på att veta mer eller vill boka bord föreslår vi att du kontaktar Fiskhuset innan platserna till denna unika kväll försvinner.