Det är klart att bo i Allarp

På cykelavstånd från den nya stationen, på andra sidan kommungränsen växer Allarp fram. Den första etappen är i princip slutsåld men ännu finns den en chans att komma över ett boende genom Klart Att Bo och deras lägenhetsprojekt.

Bakom Klart Att Bo står Jonas Johnsson som med många år som fastighetsmäklare har stor kunskap kring boende i bagaget. Med Klart Att Bo vill han skapa nyckelfärdiga boenden för den som inte vill ha alla valmöjligheter utan vill ha ett bra, prisvärt boende i en fantastisk miljö.
–Vårt projekt i Allarp består av sju parhus och totalt fjorton lägenheter som vi säljer för 1 875 000 kronor vilket i mitt tycke är väldigt prisvärt för ett helt nyckelfärdigt boende på tre rum och kök, stenläggning, carport, häck och så vidare.

Trådgårdarna ligger i söderläge och altanen direkt utanför dörren. Med Hallandsåsen som blickfång och en kort promenad ner till stranden är detta ett boende för livsnjutaren som vill ha ett enkelt och smidigt boende.
–Vi tror att det finns många som uppskattar ett färdigt boende där det bara är att flytta in, menar Jonas. Vi har visningar nu under hösten och responsen visar att intresset är stort vilket vi ser som ett bevis på att vi hittat rätt.