På ett bananskal?

Joakim Ormsmarck, Bjäreliv

Med Sean Banan i egen hög person på omslaget kickar vi igång hösten för Ängelholms nya månadstidning och vi gör det tillsammans med två nya medarbetare och en helt ny tid-ning som följer med som bilaga. Den som sa att hösten är lite småtrist kunde inte ha mer fel.

Vi tror på den tryckta tidningen och vi tror på att lyssna på våra två målgrupper, läsarna och annonsörerna. När vi förstod att bilhandeln saknade en lokal motortidning lade vi helt en-kelt örat mot rälsen och lyssnade vad som efterfrågades och nu är Motorliv här – nordvästra Skånes nya motortidning som delas ut i totalt 60 000 exemplar och når Ängelholm, Båstad, Bjuv, Klippan, Åstorp och Örkelljunga samt en liten bit in i Höganäs och Helsingborgs kom-muner. Håll till godo!

Med Motorliv har vi idag full hushållstäckning i totalt sju kommuner och varje månad når vi drygt 70 000 hushåll med våra tidningar vilket gör att vi kan skräddarsy lösning för företag och organisationer. Vill du nå de människor som bor i regionen – slå en signal till mig eller någon av mina kollegor så hjälper vi dig! Redaktionen har sedan sist fått tillökning i form av vår nya skribent Anna Matre som redan i det här numret hunnit med att träffa inte mindre än tre härliga lokala entreprenörer i Klara, Johan och Maria som alla är i högsta grad delaktiga i det som händer i centrum.

På tal om city – du har väl inte missat att det bjuds på barn- och familjedag den 29 september med massor av aktiviteter. Hoppborg, ansiktsmålning, trolleri, dans, modevisning och såklart självaste Sean Banan som kommer till stan för att sätta fart på ängelholmarna! Vårt andra nytillskott är egentligen ett nygammalt eftersom han sedan tidigare arbetat med vår veckotidning i Båstad. Men här i Bjäreliv Ängelholm är det i det här numret premiär för Roger Bengtsson när han tar sig an seriestarten för Rögle BK med en intervju med kaptenen Craig Schira.

Välkomna till vårt femte nummer av Bjäreliv Ängelholm – sakta men säkert börjar vi bli varma i kläderna och när jag sitter här och läser igenom månadens nummer känner jag att här borde finnas något för alla. Men såklart finns det så mycket annat spännande vi kan skriva om också – har du idéer så tveka inte att höra av dig till oss med dina tankar!