VÅRat Gäng på scenen

revy1

För fjortonde året är det nu dags för Hjärnarpsrevyn och när denna tidning ramlar ner i brevlådorna är premiären avklarad. Totalt blir det i år tio föreställningar varav de sju första är i Söndrebalgs skola i Hjärnarp och de två avslutande i Förslövs hembygdsgård.

Som traditionen påbjuder innehåller årets titel ordet ”vår” och med VÅRat Gäng var grundtanken en hyllning till nyligen avlidna Alice Babs. Efter att ha grävt i arkiven kom dock denna idé att skrotas men namnet fick leva vidare, berättar Mats Ole Svensson som i år gått från att stå på scen till att regissera. Revyn är en klassisk nummerrevy men allt från lokalpolitiker till Hans & Greta.

Det bjuds på skönsång, balett, relationssketcher och allt annat som hör en revy till. På scen kommer du i år att kunna se Tommy Berggren, Lillemor Jönsson, Jessica Yngvesson, Jannike Nielsen, Per Wulff, Bert Andersson, Sandra Kaun, Daniel Pålsson, David Jansson, Ida Nilsson och Jessica Andersson.

Biljetter finns att köpa på Arons, Heberleins, Munka Allköp samt Killbergs. Det går även att ringa och boka biljetter på telefon: 070-668 24 36.