Totalrenovering på Hälsostudion

hstudion1

Ingen har väl undgått att lägga märke till att det händer saker på Hälsostudion. Redan i höstas påbörjades arbetet med att totalrenovera gymmet, som har funnits i Båstad i hela 25 år.

Vad är det ni har gjort på Hälsostudion?
– Vi har totalrenoverat gymmet invändigt, både friviktsdelen och ovanvåningen med en helt ny spinningsal, berättar Caroline Vingren, platsansvarig på Hälsostudion.

Vad har ni för redskap på gymmet nu?
– Vi har allt man kan tänkas behöva på ett modernt gym, helt ny maskinpark, nya cardiomaskiner, cirkelgym, Crossfit-yta och friviktsdel. Det finns utrustning som är enkel att använda och passar alla oberoende av kroppstyp eller tidigare träningserfarenhet.

Finns löpbanden kvar?
– Vi har fyra helt nya löpband! Med FreeMotions löparband kan du springa var du vill i hela världen – ta en tur i Central Park i New York eller varför inte springa Göteborgsvarvet? Vi har även löparband från Intenza, som med enkla justeringar ger alla möjligheten att snabbt komma igång oavsett ifall du önskar powerwalka eller träna längre uthållighetspass.

Kan man träna i grupp även på gymmet?
– Ja, vi har flera cirkelträningspass i veckan i vårt nya cirkelträningsrum! Maskinerna passar alla, det är bra träning som ger resultat. På 25 minuter tränar du alla stora muskelgrupper samt även din kondition.

Vad är nästa steg i renoveringen?
– Härnäst kommer fasaden att få en make-over! Sedan kommer övriga ytor som behöver fräschas upp också renoveras!

Vi på Bjäreliv kan bara konstatera att det hårda arbetet verkligen märks på Hälsostudion, det är väldigt fräscht, luftigt och modernt och det känns nästan som en helt ny anläggning.