4XVECKA

Båstad, sommar och sol. Tennis, segling med mera. Men när händer vad och hur?
Här kommer kort guide till sommarens mest omtalade veckor!

4xvecka-herr
V 28: 5-13 juli Tennis: Herrveckan

Sommarens SkiStar Swedish Open bjuder på ett imponerande startfält.
Precis som tidigare i år kommer den svenska tennispubliken att få se några av ATP-tourens största stjärnor och ett koppel av högintressanta spelare. Världsfemman David Ferrer återvänder till en av sina favoritturneringar.
Invigningen är söndag 6 juli kl 12.00. Artisten Oskar Zia uppträder och barnen bjuds på glass.

4xvecka-dam
V 29: 13-20 juli Tennis: Damveckan

Ingen har väl missat att världsettan Serena Williams återvänder till Båstad. Stjärnan har hyllat Båstad sedan hennes besök här förra sommaren och Serena kommer garanterat att dra fulla läktare i sommar också. Håll ögonen även på Carla Suarez Navarro, 26-årig spanjorska som är rankad 15.
Givetvis händer mycket annat under veckan också, bland annat en gratis konsert med Agnes fredag 18 juli kl 21.00.

4xvecka-brasse
V 30: 23-27 juli Brasseveckan

Båstads mest avslappnade vecka för hela familjen!
Sambafotbollsskola, capoeirauppvisningar, sambadanskurser, mat och dryck, musikunderhållning och veckans crescendo: den vackra avslutningsceremonin på stranden på söndagskvällen med hundratals levande ljus.
Det mesta sker vid och runt omkring Badkrukan på Skansenbadets strand. Avslapnnad stämning, glädje, god mat, bra musik och gamla goda vänner. Vad mer kan man begära av livet?

4xvecka-segla
V 31: 28 juli-3 augusti Seglarveckan

Med Tennisveckorna som en förebild och anrika Kieler Woche som en annan har teamet bakom Sailing Båstad placerat Båstad på seglingskartan en gång för alla. Seglarveckan har på kort tid blivit ett måste. Inte bara för seglarna utan för oss alla som tillbringar tid på Bjärehalvön.