Skansen prisat i Hong Kong

För nionde gången delades utmärkelsen Luxury Hotel Awards ut den 24 oktober på Harbour Grand i Hong Kong. Enligt många är detta en av de största utmärkelserna inom lyxhotellbranschen. I år fick 200 lyxhotell och span från världens alla kontinenter pris i femtio olika klasser.

Bedömningen grundas både på ett gästbesök som ibland är hemligt, ibland officiellt, samt röster från hotellgäster.

En av dessa kategorier, Sveriges lyxigaste kusthotell, vanns av Hotel Skansen i Båstad och det är en glad Henrik Jönne som uttalar sig för hotelnews.se.
– Vi är oerhört glada för utmärkelsen. Utmärkelsen ser vi som en stor uppskattning för det fantastiska arbete som våra medarbetare levererar varje dag, säger han.

I artikeln går det även att läsa att World Luxury Hotel Awards premierar hotell som utmärker sig lite extra, där gästerna kan förvänta sig service och miljö utöver det vanliga. Hotel Skansen i Båstad är en högklassig anläggning för konferens-, weekend-, SPA- och á la carte gäster som bjuder på hög service och ett fantastiskt läge alldeles vid havet. Ett modernt kusthotell på en plats där det skapades badhistoria under förra sekelskiftet, där Ludvig Nobel njöt av livet under sina glansdagar och kung Gustav V deltog i förlagan till Swedish Open, Svenska Mästerskapen – en tävling som än i dag spelas på hotellets centercourt.
– Vårt hotell är beläget i en miljö som bidrar till att skapa en unik atmosfär. Vi ser alltid till gästens bästa och vårt mål är att leverera en förstklassig service vid varje tillfälle. Detta tillsammans bidrar till att vi kan leva upp till vår devis, ”En känsla att längta tillbaka till”, tillägger Henrik Jönne.