Halvtid & Utvärdering

Joakim Ormsmarck, Bjäreliv

Tennisveckan har passerat och när dessa rader skrivs har jag kommit till halvtidsvilan i de två perioder som jag delar in arbetsåret i, före respektive efter tennisen. Exakt varför det kommit att bli så vet jag inte men trots att vi skriver andra halvan av juli är denna dag likväl mitten av året. Dags för utvärdering och vila. 

För egen del kan jag konstatera att jag hann med att se exakt noll tennismatcher vilket gör att jag tangerar förra årets rekord.

Halvtid innebär vila och för egen del är dessa rader de sista jag skriver innan två veckors ledighet. Nästa vecka tar vi en veckas paus med systertidningen Bjäre NU innan det är dags att ta sig an höstsäsongen. Men vad tar jag då med mig efter första halvlek? Har det varit bra?

Yes, det har varit en förbaskat bra halvlek. Tillsammans med mina kollegor på redaktionen har jag varit med om att producera ett femtiotal tidningar, starta upp en nya tidning i Ängelholm och samtidigt utöka styrkan med två nya vänner på redaktionen. Fantastiskt roligt.

Under våren har vår grundstruktur, med utgivningar i våra tre kommuner, fallit på plats och nu har vi den läget vi eftersträvat. Det som nu återstår är att utveckla våra tidningar ytterligare och samtidigt hitta ett antal nya personligheter till redaktionen. Finns det något roligare som företagare än att kunna anställa?

Som du kan se 16 centimeter nedanför här söker vi just nu en ny kollega som tycker om att skriva. Kanske är det din dröm att arbeta med just detta? Ta i så fall chansen och hör av dig!

När nästa nummer av Bjäreliv når brevlådorna är vi på väg in i hösten med allt vad den har att erbjuda. Min förhoppning är ändå att sommaren ska hålla i sig i år, om det nu varit så fint väder kan det lika bra fortsätta ett tag till. Även om det såklart gärna får regna på nätterna.

För egen del tycker jag att Bjäre är som allra bäst i slutet av augsuti, sommarens köer är över en det mesta har fortfarande öppet. Lugnet har återkommit men likväl finns det en aning kvar av pulsen.

Solen skiner och ännu är det för tidigt att börja räkna ner till julen, då trivs jag som bäst!