Från vinterkyla till solklar vårpepp

Vi älskar det estetiska och det tilltalande. För oss är en tidning så otroligt mycket mer än ett antal texter som förpackats tillsammans med bilder och annonser.
Vi är övertygade om att en tidning ska vara en upplevelse, en kompis vid matbordet eller var du nu väljer att läsa den, och då är allt det som ryms mellan framsida och baksida en helhet som ska vara relevant, intressant och tilltalande. För såväl läsare som annonsörer är detta så viktigt och med detta sagt är vi nu så glada att kunna presentera nya Bjäreliv.

Förhoppningsvis har du redan noterat att vi ser annorlunda ut den här månaden. Hela tidningen har fått en ny form och ett nytt grafiskt uttryck. Vi vill nu ta Bjäreliv med fart rakt in i nutiden och framtiden på samma gång.
Vi har bestämt oss för att vi ska göra landets bästa lokala månadstidning och nu har den resan påbörjats. Hoppas du tycker att det ser snyggt ut hittills och att du kommer att hitta mer läsvärt och spännande än vanligt på de följande sidorna.

Vårt lilla tidningshus har utvecklats mycket de senaste åren och inför det här året har vi egentligen bara satt ett mål – vi ska hem till Bjäre igen. Det här är vår hemmaplan och det är här vi trivs och mår bra. Det kan låta som en floskel men vi gör verkligen Bjäreliv, och systertidningarna Bjäre NU och Båstad Magazine, helt utifrån vår kärlek till den här bygden och alla de som bor och lever här. Vår förhoppning är att det märks i tidningarna.

I det här numret har vi glädjen att kunna presentera en ny medarbetare i Martin Rosén som kommer att skriva krönikor kring stil och livets glädjeämnen i olika former. Vi är otroligt glada att Martin velat ansluta till oss och framförallt ser vi framemot kommande krönikör.

Temat på det här numret valde vi redan när planeringen började och kom att bli Vinterpepp, ett tema som kändes nästan obligatoriskt när vi såg ut på det grå landskapet genom redaktionens fönster. Men ibland förändras saker på resans gång och när det nu närmar sig tryck har våren kommit att göra sitt intåg på Bjäre så #vinterpepp har nu blivit #vårpepp.

Vi ses i vårvädret!