Skönhet i Båstad

dayspa1
Bara en backe upp från trafiken mitt i Båstad har det öppnats en liten oas för alla som vill må bra och slappna av. Vi på Bjäreliv har träffat Karoliina Eveson, som driver nyöppnade Day Spa Båstad.

Berätta om Day Spa!
– Day Spa är ett ställe dit alla är välkomna för en stunds avkoppling och för att må bra. Här finns både skönhetsbehandlingar och fysioterapi. Jag är utbildad sjukgymnast och spaterapeut och nu har jag kombinerat dessa två världar här!

Vad gör du för skönhetsbehandlingar?
– Jag har ansiktsbehandlingar och slimmande och slankande kroppsbehandlingar, så som den superpopulära ”Hollywood-behandlingen” Body Wraps, och även Natural Facelifting massage.

Vad är Naturlig Facelift egentligen?
– Naturlig Facelift är en massage till dig som vill se yngre ut, få en bättre hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansiktet, det vill säga en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi, som har förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande.

dayspa2Vilka kan få hjälp hos dig på den andra delen, fysioterapin?
– Fysioterapin och massagen vänder sig till personer som har problem eller vill förebygga problem, med till exempel ryggen. Många har problem just med ryggen och nacken. Då går vi igenom övningar som är anpassade för just den personen och vi lägger upp en grund för hemmaträning. Även idrottsrelaterade problem är vanliga och i och med löpningens popularitet har det även blivit vanligare med löparskador!

Har du en butik här också?
– Ja, här kan man handla också! Många av mina behandlingar, så som utrensande och slankande behandlingar, görs som kur, och då kan man fortsätta göra kuren hemma. Jag har även M Picauts ekologiska ansiktsvård och våra presentkort är väldigt populära!

Vi uppmuntrar alla bjärebor att ta en paus på Ängelholmsvägen och vi önskar Karoliina lycka till med Day Spa!