Nya tider i Lyckanbutiken

Det har hunnit går några veckor sedan Jonas Bengtsson tog över Lyckanbutiken tillsammans med sin fru och svärfar. Det har varit en hektisk tid där ett nytt kök har installerats, samtidigt som butiken fått en uppfräschning och ombyggnad. Jonas berättar om sina idéer för hur butiken ska utvecklas framöver:
– Nu fortsätter vi med att byta ut delar av inredningen samtidigt som vi utvecklar sortimentet och utökar snabbmaten, inleder han. Samtidigt fräschar vi upp uteserveringen för att öka trivseln.

Till sin hjälp i butiken har Jonas duon Hans Johan och Johanna som båda arbetat i butiken sedan tidigare och för att komma in i arbetet gick han själv bredvid förra ägaren under en period.
– Det är mycket att sätta sig in i, skrattar Jonas, men nu känner jag att jag kommit in i allt. Vi är ett riktigt bra team och det är verkligen kul att göra detta tillsammans med Hans Johan och Johanna.

Lyckanbutiken drivs under Direkten-konceptet och erbjuder allt från DHL och Schenkers tjänster till Svenska Spel, ATG och Kassagirot.

Vi önskar Jonas och hans kollegor lycka till med den nya satsningen!