Mikael Hammarström är tillbaka

Sommaren 2013 var inte som sommaren brukar. I alla fall inte för barnen som vant sig vid alla aktiviteter som Mikael Hammarström och hans företag Care of Sport Båstad står bakom.

mikael1

Men efter en sommars frånvaro är nu Mikael tillbaka inför 2014 med sina populära dag- och temaläger för barn i åldern 6-14 år ”Sport & Äventyr Camp Båstad” samt med sin närvaro i Båstad hamn med ”Kids Club”.
– Vi tog en i förväg planerad time out i sommar efter sex års verksamhet för att i lugn och ro med sommar-Båstad som skådeplats, se närmare på framtida utvecklingsmöjligheter för vår verksamhet, säger initiativtagare Mikael Hammarström.

Just nu pågår ett intensivt arbete på Care of Sport Båstad med att få klart upplägg och program inför nästa sommar, där de kommer att erbjuda sina läger och aktiviteter i Båstad, under den intensiva sommarperioden från vecka 27 till och med vecka 30. Därutöver planeras för en VM-fotbollsskola för barn vecka 26.
– Att få utveckla och se möjligheter driver mig verkligen, inte minst med tanke på all den positiva respons vi fått från barnfamiljer, lokalt näringsliv, samarbetspartners, tidigare lägerdeltagare med flera, när vi sagt att vi återkommer till sommaren 2014, säger Mikael Hammarström.
Framförallt presenterar vi en hel del nyheter i vårt daglägerprogram med multisport, äventyr och lek. Förutom vårt 5-dagars hel- eller halvdags alternativ så kommer ett 3-dagars alternativ att erbjudas.

En nyhet är att allt är tillbaka där det började 2007, Apelryd och Norrviken är bas för lägerverksamheten kommande sommar.
– Det stämmer, i kombination med möjligheterna som erbjuds i Norrviken och dess omgivning, så måste det här vara Sveriges vackraste lägermiljö, säger Mikael Hammarström. Vi kommer att behålla en närvaro i centrala Båstad till vissa aktiviteter och inte minst i Båstad Hamn där vi har ”Kids Club” som bas Lördagen den 30 november kommer Care of Sport Båstad finnas på plats och arrangera en poängjakt för barn i åldern 6-12 i tre av hamnbodarna med fina priser att vinna. Här finns också möjlighet att höra närmare om deras program inför sommaren!