Julklappar

Årets julklappsinsamling blev en succé. Det kan vi konstatera redan nu. Bjäreborna gick verkligen man ur huse för att tillsammans hjälpa de barn och föräldrar i bygden som behöver det lite extra nu när julen närmar sig.

julklappar1Under julmarknaden, och dagarna som följde, samlades totalt 354 julklappar in och antalet fortsätter att växa då de som inte hann med att lämna under själva insamlingen fortfarande är välkomna att lämna in klapparna direkt till Fyrens Församling, bredvid Packhuset i Båstad. Nu återstår utdelningen av alla dessa gåvor. I samarbete med Kvinnojouren kommer ett antal av klapparna att komma de barn som firar julen i deras regi till handa. Övriga klappar kommer att delas ut i samarbete med Fyrens församling under deras öppettider onsdagar och torsdagar 12-17.

Alla som känner att de är i behov av klapparna är välkomna. Fyren har listor med att klappar och tillsammans hittar man garanterat bra och roliga klappar för barnen. Målsättningen är att dessa gåvor verkligen ska göra skillnad för barnen, och även deras föräldrar.

Känner du någon som skulle behöva denna hjälp?
Eller är det kanske du själv?
Ta tillfället i akt och kom till Fyren. Alla är välkomna och det enda som krävs att du som vuxen kommer dit, klapparna ligger redan och väntar på dig. Alla är fint inslagna men om du vill slå in dem själv så finns det papper och snören på plats.

På Bjärehalvön hjälps vi åt. Vi vet aldrig vem av oss det är som kan behöva hjälp nästa gång och då är det viktigt att vi tillsammans tar ett ansvar för hela bygden och för alla oss som lever här.