Hallå Johan!

johan2Ryktet säger att du ska börja sälja cyklar?
– Det stämmer bra! Den första december är planen att vi skall vara igång med både cykelservice och försäljning. Det kommer att vara Adam, som närmast kommer från Solens cykel, som blir ansvarig för detta. På sätt och vis kan man säga att vi tar över efter att Solens cykel avvecklar sin verksamhet, men ändå inte…

Hur kommer ditt sortiment att se ut?
– Självklart så kommer vi att ha cyklar i butik, men där slutar nog likheterna med en traditionell cykelaffär. Kort förklarat kommer vår cykelförsäljning vara väldigt webbaserad, fast i vår fysiska butik, Sportshopen på Entré Båstad. Redan nu säljer vi en hel del cykelkläder och accessoarer, som cykelbyxor, regnjackor, handskar med mera. Vi kommer även ha cykelskor, hjälmar, och mycket annat som hör cykling till.

Vad ska du jobba med för varumärke?
– Vi kommer att jobba med det amerikanska cykelmärket Trek. Ett märke som täcker in cykelmodeller för hela familjen, och alla typer av cyklister. Trek har allt från barncyklar till elcyklar i sitt sortiment. Och däremellan kommer det som de är mest kända för, sina mountainbikes och landsvägscyklar. Det är ju dessa cykeltyper vi som sportshop tycker är allra roligast att jobba med, där du har din cykel som ett träningsredskap och inte bara ett transportmedel. Vi kommer även att jobba med ytterligare ett amerikanskt cykelmärke som heter ”Electra”, som gör grymt coola cruiser bikes.

johan1

Cyklar du själv mycket?
– Ja, till och från jobbet året runt. Men dessvärre blir det alldeles för lite av de härligt svettiga och skitiga Mountainbiketurerna i skogen. Men nu när vi inleder vår cykelsatsning får det bli ändring på det. Landsvägscykling har jag inte börjat med än, men det kanske kan bli ändring på det också.

Bjäreliv önskar Johan och Sportshopen lycka till med den nya satsningen!