Fiskaffären har öppnat Båstad

Säg Fiskaffären och många tänker på butiken på Högaborg i Helsingborg. Mycket riktigt ligger den där sedan elva år tillbaka men sedan några veckor hittar du den även på Entré Båstad. Bakom butikerna, de har även en i Landskrona, står duon Andreas Eliasson och Christer Johansson.

Fiskaffären

Andreas, som ansvarar för butiken i Båstad, berättar att allt började när Stefan Mårtensson kontaktade dem för ett och ett halvt år sedan med en förfrågan och på den vägen är det. När butiken öppnade för några veckor sedan var det full fat direkt och när Andreas nu kan summera den första tiden konstaterar han båstad- och bjäreborna är väldigt glada och positiva.
– Vi har fått ett fantastiskt mottagande och det är verkligen kul, nu ser vi fram emot en vår och sommar med samma känsla.

Fiskaffären arbetar bara med den bästa fisken och har aldrig haft för avsikt att konkurrera med pris utan enbart med kvalitet. Så kommer det också att vara framöver. En specialitet är alla de egna inläggningarna som säljs i lösvikt samt färdigmaten som är en del som ökar hela tiden.
– Vi anpassar oss mycket efter vad kunden vill ha och om vi inte skulle ha det hemma så ser vi till att vi får hem det. Man ska aldrig tveka att fråga, vi löser det mesta, avslutar Andreas.