”Dö inte nyfiken”

brost1

”Under årens lopp har jag fått många frågor om mitt festande på Café Opera, om mina förhållanden och mitt privatliv överlag. Men jag har inte känt något behov av att besvara dem – förrän nu.”

Seriös teater och sängkammarfarser, rollen som Joker i SVT:s Rederiet, och Guldbaggen 2013 för den bejublade insatsen i Avalon…
Dö inte nyfiken! är en hudlös berättelse om en man som har gått sin egen väg och inte frågat sig vad som är rätt eller fel i andras ögon. Ibland har det gått käpprätt åt helvete, men det har aldrig varit tråkigt. Det blir en spännande stund söndagen 31 maj när Johannes Brost kommer att tala om sitt liv och sin bok ”Dö inte nyfiken”. Vem vill inte uppleva den stora skadespelaren när han live kommer att berätta om sina upplevelser på Café Palette på Skottorps Slott.