Nu kör Victoria!

Det har hunnit gå några månader sedan Bjäreliv senast var på besök hos Victoria, vid torget i Båstad. Då pågick renoveringen för fullt och det var nästan svårt att föreställa sig att killarna skulle hinna klart i tid till den planerade smygöppningen vid jul. Men tiden räckte och när vi nu gör ett återbesök är det bara finjusteringar kvar innan den riktiga premiären går av stapeln den första mars.

Victoria personal
John och Niklas, med kökschefen Viktor i mitten, ser fram emot premiären.

– Genom att testköra stället under några veckor kunde vi se om det var något som vi ville ändra på, berättar John Nilsson. Faktum är att det mesta fungerade riktigt bra så det har mest varit lite fler krokar till ytterkläder och liknande.

John och kollegan Niklas hade egentligen bara tänkt ha öppet över jul och nyår men när gästerna nästan krävde en vecka till var det givetvis ingen tvekan om saken. Efter någon veckas ledighet för att ladda batterierna är nu arbetet i full gång med att få de sista detaljerna klara innan premiären.
– Vår kökschef Viktor Sturesson filar på lite småändringar i menyn och jag och John jobbar med de sista detaljerna i restaurangen, berättar Niklas.

Victoria kommer att ha öppet året runt, från onsdag till söndag, och detta är något som är viktigt för duon. Målsättningen har från dag ett varit att skapa en mötesplats för alla och då inte bara under sommarveckorna. Niklas fortsätter:
– Under smygpremiären hade vi verkligen gäster från barn upp till 85-årsåldern. Eftersom vi har både café, restaurang och bar känns det som att vi kan erbjuda något för alla åldrar. Dessutom ett ställe där alla känner sig hemma.

Att namnet Victoria, som för gamla båstadbor är bekant från andra sidan torget, fått nytt liv har uppskattats mycket av framförallt den äldre generationen och nu ser vi fram emot en mötesplats för hela Bjäre och om fortsättningen blir lika bra som smygpremiären är det ingen tvekan om att det blir succé.