Musik på Hovs Hallar

musikhovshallar1

Den 2 augusti blir det konserter på Galleri Hovs Hallar, från klockan 17.00.

Karmic
En alternativ rockduo från Los Angeles som under sommaren turnerar Europa. Med ärliga låtar som framförs av Lauras fantastiska röst och Peters basakompanjemang lämnar de ingen oberörd. På Galleri Hovs Hallar spelar de i form av en trio, med eventuella gäster…

Janne Tham
En sångare och trubadur som aldrig slutar återvända till Bjäre. Hans vackra låtar om livet är både slående filosofiska och ibland humoristiska. I år får man höra nytt material från albumet som alldeles straxt är färdigtinspelat. Om det blir stort band eller bara Janne själv som spelar återstår att se, men en trevlig stund för eftertanke kan garanteras.

Pelle Hanspers
Pelle är låtskrivaren som flyttade från Stockholm till Malmö och fick musikalisk luft under vingarna. Hans album Tumla mottogs varmt av kritiker och med en evigt poetisk gitarrbaserad rock kommer Pelle ta lyssnarna till hans alldeles speciella värld någonstans mellan dröm och apoteket.

OLD
Denna poptrio liknar inget du förr sett. Det är svårt att veta varför man gillar dem så mycket. Efter att ha gett ut en EP på Adrian Recordings har tjejerna en sommar av spelande runt om landet framför sig. Feministisk konstpop kallar somliga deras musik för. Som de själva säger om sina gig – det kan gå hur som helst.