Kom till hamnen på lördag!

Trodde du att det bara var julmarknad längs Köpmansgatan den 30 november? Då är det läge att tänka om och smita ner till hamnen en runda. Ta en glögg hos hamnkaptenen eller ät en bit hos någon av de öppna restaurangerna. Hälsa på Bjäreliv och lämna en julklapp till de behövande barnen eller bara njut av atmosfären i en hamn fylld av julstämning.

hamnen1

Aviva öppnar Fiskekajen redan vid 12.00 för den som är sugen på ett litet julbord, såväl serveringen inne som ute är öppna. Hos grannen Badkrukan bjuds det på glögg och pepparkakor och rykten säger att baren är öppen för den som vill ha något starkare.

Självklart är Hamnkiosken öppen och samma sak gäller Bakfickan och Papas. I bodarna bredvid Fiskekajen huserar Micke Hammarström och här är det aktiviteter för alla barnen.

På andra sidan hamnbassängen finns Lions och På Kanelen i varsin bod. StigBertils öppnar upp sin utställning och Bjäreliv är i sin vanliga bod där de som vill lämna julklappar till barnen är välkomna att kika förbi. Oavsett om du har en klapp med dig eller inte så bjuds det på kaffe, glögg, saft och pepparkakor.

Glöm sedan inte att kika inom Hamnkontoret och säga hej till Ulf och hans kollegor. Här bjuds det också på glögg och enligt ryktet gick det förra året åt 19 liter så inför årets julmarknad är lagret påfyllt.